Uw collega heeft u als gedelegeerde gezet

1. Open outlook, van de persoon waarvan u de e-mailtjes krijgt
  2. Ga naar menu  Bestand >> Account instellingen >> "Toegang voor gedelegeerden"

3. Als uw naam niet in de lijst staat, is dit artikel niet voor u
    Selecteer de naam en kies voor machtigingen
  4. Zorg er voor dat het vinkje bij "Gedelegeerde ontvangt kopie van aan mij verzonden berichten over vergaderingen" uit staat
  5. Sluit alle vensters

Opmerking: Alternatief kunt u ook de gedelegeerde verwijderen, als dit niet meer noodzakelijk is