1. Open Microsoft teams
  2. ga naar de elipsis ( ... ) en kies "Instellingen"
  3. Ga naar de tab "Oproepen"
  4. Zet "Indien niet beantwoord" naar "Belgroep"
    Als je maar naar 1 nummer wil doorschakelen is "Nieuw nummer of contact" ook goed en kan je ook naar een extern nummer doorschakellen
  5. Zet "Zoveel seconden laten overgaan voordat de oproep wort doorgeschakeld" op 10, 20, 30 , 40, 50 of 60 seconden. In de meeste gevallen is "10 seconden" het meest wenselijk.
  6. Klik op het pennetje
  7. Vul  bij "Personen Toevoegen" de personen in die je in e doorschakeling wilt meenemen.
  8. Bij "Volgorde voor laten over gaan" kan je alleen kiezen als je 5 of minder personen in de groep hebt.
    Je kan dan kiezen tussen "Iedereen op het zelfde moment" Of "in Bovenstaande volgorde"
    Note: Je kan de volgorde later niet veranderen, behalve door de gebruiker te verwijderen en in order opnieuw toe te voegen.
    Over het algemeen is "Iedereen op het zelfde moment" de beste optie