01 Login op je windows apparaat
  • Start je windows computer en log in met de gebruikersnaam en passwoord van je organisatie
02 Microsoft Autenticator app instellen
03 Verificatie met Microsoft Authenticator
  • Wanneer je inlogt, ontvang je een melding op je mobiele apparaat via de Authenticator-app.
  • Accepteer de melding om de verificatie te voltooien.
  • kies voor volgende
04 SMS-verificatie Instellen:
  • Er wordt nu gevraagd om je smartphone nummer om daar een verificatiecode naar toe te sturen
  • Kies het land waar je smartphone nummer geregistreerd is (waarschijnlijk "+31 Nederland")
  • Vul  in het veld daar achter je telefoon nummer als je die in het land zelf zou bellen
    (dus zonder de internationale code maar met de nul, bijvoorbeeld  0612345789)
  • Al je deze stap voltooid krijg je en sms met een code die je op het computerscherm moet invullen
05 na het correct invullen van de sms code is  de  MFA setup voltooid

1. Log In op je Windows 11 Apparaat:

• Start je Windows 11 laptop op en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Microsoft Authenticator App Instellen:

3. Verificatie met Microsoft Authenticator:

• Wanneer je inlogt, ontvang je een melding op je mobiele apparaat via de Authenticator-app.
    • Accepteer de melding om de verificatie te voltooien.
  4. SMS-verificatie Instellen:

• Ga naar de beveiligingsinstellingen van je account.
    • Voeg je mobiele telefoonnummer toe als verificatiemethode.
    • Je ontvangt een verificatiecode via sms wanneer je inlogt.
  5. Inloggen met MFA:

• Wanneer je inlogt, ontvang je een sms met een verificatiecode.
    • Voer deze code in om het inlogproces te voltooien.
  6. Bevestig MFA-instellingen:

• Controleer of zowel de Microsoft Authenticator-app als SMS-verificatie correct zijn ingesteld.
    • Je bent nu beschermd met een extra beveiligingslaag!